testo 405 - Anemometru cu fir cald

654,50 
cu TVA

Instrument pentru măsurarea vitezei aerului şi a temperaturii

Calcularea debitului volumic până la 99.990 m³/h

Mâner telescopic extensibil până la 30 cm 

Ideal pentru măsurări în conducte

Utilizați anemometrul cu fir cald testo 405 pentru a măsura viteza aerului, debitul volumic și temperatura aerului. Este potrivit pentru efectuarea măsurărilor de control rapide in conductele de ventilație și de măsurare a vitezei aerului în încăperi, de exemplu, la ferestre pentru verificarea curenților.

Cantitate
Stoc epuizat

Descriere produs

Dacă, în calitate de inginer HVAC, efectuați măsurări rapide în conductele de ventilație sau în încăperi, atunci anemometru cu fir cald testo 405 este potrivit pentru dumneavoastră. Anemometru dispune de un telescop extensibil și permite măsurarea vitezei aerului, debitul volumic și temperatura aerului. Domeniul de măsură pentru viteza aerului este 0-10 m/s, iar debitul volumic este calculat pana la 99.990 m3/h. Telescopul extensibil (până la 300 mm) face anemometrul cu fir cald deosebit de potrivit pentru măsurarea vitezelor curenților de aer din conducte. Ecranul poate fi rotit în diferite poziții. Aceasta permite citirea optimă a valorilor măsurate. Suportul pentru conductă (inclus in livrare) poate fi utilizat pentru a poziționa optim telescopul pe conductă, pentru a obține rezultate de măsurare precise.

testo 405 este foarte precis, în special în intervalul 0 la 2 m/s. Astfel, curenții de aer cu viteze foarte mici (de exemplu la ferestre) pot fi localizați exact și măsurați extrem de precis.

Protecție pentru senzor integrată: atunci când nu utilizați anemometru cu fir cald testo 405, capacul de protecție rotativ protejează senzorul împotriva stresului mecanic.

 

Conținut pachet

Testo 405 anemometru termic cu telescop montat permanent, inclusiv suport de fixare pe conductă, și baterii.

405

S-ar putea sa-ti placa