testo 510 i - Manometru diferențial cu Bluetooth și aplicație pentru mobil

502,18 
cu TVA

Sonda inteligentă testo 510i, măsoară debitul de gaz, presiunea statică, căderile de presiune pe ventilatoare și filtre.

Cu ajutorul aplicației pentru mobil utilizatorii pot citi foarte simplu valorile măsurate direct pe telefon sau tabletă.

Cantitate
Stoc epuizat

Descriere produs

Sonda inteligentă pentru presiune diferențială testo 510i, este un instrument compact care în combinație cu un smartphone sau o tabletă este potrivită pentru măsurarea debitului de gaz, a presiunii statice, a căderilor de presiune pe ventilatoare și filtre și pentru testarea pierderilor de presiune pe conductele de gaz. În afară de aceasta, instrumentul de măsurare compact poate fi utilizat pentru determinarea vitezei fluxului de aer și a debitului volumetric.

Transformă-ți smartphone-ul / tableta într-un instrument de măsurare

Utilizați smartphone-ul sau tableta ca și ecranul manometrului: instalată pe un dispozitiv final, aplicația pentru mobil Smart Probes App, vă permite să citiți foarte simplu valorile măsurate, sau să creați rapoarte de măsurare.

Aplicația pentru mobil include de asemenea un meniu de măsurare pentru testarea pierderilor de presiune. Rapoartele măsurătorilor pot fi salvate în format PDF sau Excel și expediate către orice adresă de e-mail.

Cerințe compatibilitate:

    iOS 8.3 sau mai nou

    Android 4.3 sau mai nou

    Bluetooth 4.0

Cerințe compatibilitate:

 

    iOS 8.3 sau mai nou

    Android 4.3 sau mai nou

    Bluetooth 4.0

 

 

Conținut pachet

testo 510i - sondă inteligentă pentru presiune diferențială cu Bluetooth și aplicație pentru mobil,

Include set furtune (Ø 4 mm și 5 mm) cu adaptor, baterii și protocol de calibrare din fabrică.